Ovaj neobični ukras na trudničkom trbuščiću mnogim ženama može biti zabrinjavajuć.

15/07/2023

0

Dok se sve češće susrećemo s terminom mikrobioma i važnosti zdrave crijevne flore, još uvijek nedovoljno uključujemo u tu priču jednu drugu mikrofloru – vaginalnu floru.

15/05/2023

0

Carski rez je kao opcija poroda već duže vrijeme u porastu, kako u svijetu tako i kod nas. Razlozi su brojni. Ono što je bitno naglasiti je da se ovakav porod radi isključivo zbog medicinske indikacije, a ne zbog želje rodilje.

15/04/2023

0

Ožujak je mjesec svjesnosti o endometriozi! Obzirom da od ove bolesti boluje 10-15% žena u reproduktivnoj dobi, a velikoj većini žena nije dijagnosticirana, vrijeme je da pričamo malo o njoj.

15/03/2023

0

U današnje vrijeme postoje zaista brojne metode koje se razlikuju  s obzirom na učinkovitost koju pružaju, sigurnost, pristupačnost i način upotrebe te ovise naravno o potrebama i željama žene, ali i o njezinom zdravstvenom stanju.

15/01/2023

0

Hej hej čestitam ti, tvoja beba je napokon tu i polako se upoznajete! Znam da su ti dani hmm… pa lagano kaotični i da pokušavaš pohvatati sve uzde. Samo da te podsjetim kako je sve to uredu. Nadam se da imaš svu potporu koja ti je potrebna. Voljela bi te s ovim blog postom podsjetiti […]

15/12/2022

0

Možda si već mama pa imaš tu scenu u glavi i predobro, a možda te tek čeka upoznavanje sa svojom bebicom, svakako zatvori oči i zamisli bebu koja plače. Koja je tvoja reakcija? Kako se osjećaš?

15/11/2022

0

Jeste li primijetili kako je jedno od najčešćih pitanja trudnici koja se bliži terminu poroda „je li te strah?“ Strah je prirodna pojava i naš zaštitni mehanizam, a kada pričamo o porodu imamo dvije značajne stavke koje su okidači za strah. To su bol i gubitak kontrole. Na žalost, koliko god je prirodan, strah nam […]

15/10/2022

0

Kako se bliži termin poroda tako naše uzbuđenje raste, ali s njime i neizbježna nervoza zbog ovog velikog događaja i promjena koje on nosi – kako za tebe i tvoje tijelo tako i za tvog supruga/partnera i tvoju obitelj.

15/09/2022

0

0
0
image
https://www.zenazeni.hr/wp-content/themes/hazel/
https://www.zenazeni.hr/
#ffffff
style1
paged
Loading posts...
/home/zenazenihr/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off