Hej ti!
Ja sam Petra Kojan, specijalizantica ginekologije i opstetricije. Pomažem ženama koje žele svjesno brinuti o svom reproduktivnom zdravlju i majčinstvu!
Vjerujem da je znanje moć!
Znanje nam daje mogućnost svjesnih izbora. Trudnoća, porod i majčinstvo bi trebalo biti period u kojem rastemo, a ne razlog beskrajnih briga i prebacivanja. Smatram da je čovjek cjelokupno biće na koje utječe sav okoliš koji ga okružuje, hrana, misli, emocije, odnosi, spavanje, tjelesna aktivnost, duhovnost i jedino kroz takav holistički pristup dolazimo do blagostanja.
Kako je sve krenulo?
Pri kraju fakulteta shvatila sam kako je ginekologija moj poziv. Jedina grana medicine u kojoj osim problema imamo i novi život. Nisam mogla biti sretnija kad sam dobila specijalizaciju... ali vrlo brzo, tijekom moje prve trudnoće i postpartuma shvatila sam kako premalo informacija dajemo ženama. Previše pitanja koja zbog srama ili zbunjenosti ostanu visiti u zraku. Previše tabu tema. Previše babljih priča. Previše brige i straha za nešto u čemu bi trebale uživati.Z a vrijeme druge trudnoće otkrila sam koliko VOLIM prenositi znanje. Glad za cjelokupnim informacijama bila je sve veća pa završavam obuku za Postpartum savjetnicu, zatim za Porodnu doulu, prvi stupanj Spinning babies programa i za instruktora IAIM masaže beba.
Moja strast je voditi te kroz upoznavanje svog reproduktivnog zdravlja, trudnoću i prve dane s bebom kako bi samouvjereno koračala na svom putu i uživala u majčinstvu. Najbolji način da ostanemo u kontaktu je kroz tjedni newsteller, samo unesi svoje ime i mail.
Vjerujem u tebe,
image
https://www.zenazeni.hr/wp-content/themes/hazel/
https://www.zenazeni.hr/
#ffffff
style1
paged
Loading posts...
/home/zenazenihr/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off